​1999! 2002! 2003! 2004! 2005! 2006! 2014! 2015! 2020!

In Memoriam

Bibca-veljemme Pepe on nukkunut pois 5.8.2017.

Pepe elää muistoissamme hienona, positiivisena ihmisenä ja huikeana, kunnioitettuna pelaajana.

Lepää rauhassa Bibcaveli.

Osanottomme Pepen omaisille.

 

 

 Rakas Bibcaveljemme Pertti ”Pepe” Pöyry on nukkunut pois. Pepe taisteli yli seitsemän vuotta sinnikästä syöpää vastaan. Lopulta kivikovan taistelijan voimat loppuivat.

Bibca on pelannut seuran golfmestaruudesta jo vuodesta 2000 lähtien. Pepe on voittanut mestaruuden kahdeksan kertaa! Pepe oli huima golfari, jolla pää kesti ja taidot olivat ilmiömäiset. Suurin syy Pepen menestykseen golkentillä lienee hänen aurinkoinen mielenlaatunsa. Pepe ei miettinyt menneitä lyöntejä vaan keskittyi vain tähän hetkeen – taito, josta maailman huippugolfaritkin olisivat valmiita maksamaan maltaita. Pepen kanssa pelatessa tarinan kerronta oli parasta antia – hienojen suoritusten seuraamisen ohella.

Bibca haluaa Pepen tarinan jatkuvan myös golfin osalta. Bibcan vuosittainen golfmestaruus on päätetty nimetä uudelleen Pepen muistoa kunnioittaen. Vuonna 2018 pelaamme ensimmäisen Pepe Pöyry Memorial Golfin. Pepen henki ja valoisa luonne tuo iloa bibcaveljille tulevina vuosikymmeninä. En voi kuvitella parempaa seuraa golkierrokselle kuin Pepe – hän sai rentoudellaan ja taidokkaalla pelillään muutkin pelaamaan paremmin ja mymyilemään!  Odotamme innolla  hienoja suorituksia Pepen hengessä.